Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärssill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vinbärssill

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Låt sillen rinna av men spar lagen. Skär sillen i bitar.
  2. 2. Skala och skär morot och lök i skivor, strimla purjolöken. Blanda samman alla ingredienser och häll på lagen.
  3. 3. Rör om och fyll upp på en väl rengjord burk och förslut. Eller lägg i en skål och låt stå ett par timmar innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.