För en normalstor långpanna. Har du en lite mindre långpanna tag bort 25 % av ingredienserna så blir det lagom.
Instruktioner
- Rör socker och margarin vitt och pösigt.
Tillsätt äggulorna. Blanda de torra ingredienserna och rör i omväxlande med mjölk och vatten.Bred ut smeten i den smorda och bröade långpannan.
- Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 200 grader i 15 min.
- Under tiden:
Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör i sockret och vaniljsockret. Blanda slutligen i vinbären. Dessa kan mycket väl vara djupfrysta.
- Ta ut kakan ur ugnen. Höj temperaturen till 250 grader.
Bred på vinbärsmassan. Grädda i ytterligare 5 min.
- Skär kakan i fyrkanter eller 3 kanter Dessa kan frysas.
Skärs de i 3 kanter blir det supermånga och det ser lite mera avanserat ut.
Publicerat den
17 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag smakade dom här hemma hos mina föräldrar. Bara smälte i mun. Behöver jag säga mer. MUMSFILIBABBA!!!!
Försvinnande goda. Smälter i munnen.
Har gjort denna kaka förut och ska göra den imorgon igen för det är flera som frågar efter den! Supergod är den :)
Blir marängen seg eller frasig? :)