Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärskyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kycklingen kokar klar i såsen. Enkelt och väldigt gott. Liknande recept fanns, men det skiljde en del så jag vill lägga ut mitt ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, saft, fraiche, buljong, enbär, soja och timjan. Skär kycklingen i mindre bitar och lägg ner i grytan. Låt det småkoka på svag värme ca. 10 min.
  2. Smaka av med salt, peppar och ev. mer timjan.
  3. Servera med pot. eller ris. Och en stor sallad

Kommentarer (2)

  • NetteR 4 augusti 2008

    En klassiker som är enkel och supergod. Såsen brukar ha rykande åtgång *S* Funkar även bra att göra med tex fläskfilé. Och barnen gillar det med ris eller kroketter.

  • Bappi 21 augusti 2015

    Detta har jag gjort två gånger och det är så mört och gott. Gör alltid lite mera sås för den är så god. Full pott med poäng/kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.