Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärssylt med muscovadosocker och kanel

 
Skriv ut

Röda vinbär tillsammans med muscovadosocker och kanel gör en sylt i gourmetklass. Sylten håller cirka en månad i kylskåp. Vill du spara den längre får du frysa in den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj bären. Lägg bären i en rostfri kastrull och koka upp långsamt. Tillsätt socker och kanel under omrörning. Koka sylten på svag värme 30 minuter.
  2. Häll över den på en väl rengjord glasburk som stått i ugnen i 100 grader 10 minuter och sätt genast på locket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.