Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vindruvsfilé

 
Vindruvsfilé Vindruvsfilé
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums! En rätt som i alla fall jag får abstinens efter då och då!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur vindruvorna. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och platta ut dem med handen. Bryn skivorna vackert bruna på båda sidorna i smör.
  2. Flytta över köttet i en gryta och fräs druvorna i smöret som är kvar i stekpannan. Strö på mjölet, späd med grädden och tillsätt crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar och soya.
  3. Häll blandningen över köttet i grytan och låt koka på svag värme under lock i 12-15 minuter. Servera med pressad potatis och en grönsallad. Garnera ev med några vindruvor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.