Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinkokt kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera till ris eller couscous.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingfiléerna runtom med salt och peppar och bryn dem i lite olja i en tjockbottnad gryta. Dela vitlöksklyftorna och champinjonerna. Skär de färska tomater i klyftor, hacka de torkade tomaterna grovt och skär palsternackan i små bitar. Låt allt fräsa med kycklingen någon minut.
  2. Häll på vinet och hönsbuljongen, tillsätt tomatpurén och lagerblad. Låt sjuda i ca: 30 minuter. Fräs spenaten med lökar. Smaksätt med salt och peppar. Knaperstek baconet. Servera…

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.