Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinterfudge med mörk choklad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Hemligheten bakom vad som kan vara världens godaste chokladfudge, är att använda riktigt bra choklad. Minst 70 % kakao och absolut inte blockchoklad är tricket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka allt utom chokladen i en stor gryta. Rör kontinuerligt. När kolan fått en bärnstensfärgad nyans börjar den bli klar. Gör ett kulprov för att vara säker (häll lite av kolan i kallt vatten och se så att den går att forma till en mjuk kula). Ta bort grytan från plattan och rör genast i chokladen. Bred ut massan på bakplåtspapper och låt svalna. Skär i 2 cm breda rutor med vass kniv.
  2. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 20 december 2008

    Äntligen har jag hittat underbara fudge. Detta kommer garanterat återkomma jul efter jul efter jul! Underbart goda. Tusen tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.