Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta creme fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skilj äggvitor och gulor. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden. Vispa äggulor, socker, vaniljsocker pösigt och tillsätt creme fraiche, citronskal och citronsaft . Vänd försiktigt ner den vispade grädden och äggviteskummet.
  2. Smula kexen och lägg i botten av en form med löstagbar kant. Spara lite smulor till dekoration. Häll i smeten, strö över kexsmulorna. Ställ i frysen minst 4 timmar. Ta fram formen 15 minuter före servering och garnera med bär eller servera bären bredvid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TinaHonkanen 1 maj 2011

    Denna bjöd min mamma mig på för många herrans år sedan och den är en given tårta på alla kalas! Kan verkligen rekommendera denna. Fantastisk god! En fräsch smak av citron och inte en för söt efterrätt... Vår familjs favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.