Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mosters chokladkaka med färskost

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

sååå god kladdkakeliknade brownies :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Häll ner äggsmeten och det smälta margarinet i mjölblandningen. Rör om försiktigt bara så mycket att ingredienderna blandas. Tryck ut degen i en smord och bröad form ( 20 x 20 cm).
  2. Blanda färskostsmetens alla ingredienser och häll över chokladbottensmeten, bred ut till kanterna. Tryck ner bären i kakan och grädda i 175 grader 45-55 minuter. Kolla så inte kakan bränns, den kan eventuellt behöva täckas över med folie. Låt kakan svalna en stund, den "sätter" sej litet. Skär i bitar och njut till kaffet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.