Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall sås med salladsdressing, ananas och vispgrädde.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod kall sås som passar både till kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och blanda ner salladsdressingen. Tärna äpplena. Gröp ur det vattniga i gurkans mitt, tärna det som blir kvar av gurkan. Låt ananasen rinna av. Rör ner allt i såsen. Låt såsen stå i kylen en stund innan servering
  2. Ät och njut!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.