Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen Daim cheesecake

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jättegod och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa socker, philadelphiaost och äggulor pösigt. 2. Hacka Daim och blanda ner i smeten. 3. Vispa äggvitorna och 1 tsk socker till hårt skum, vänd ner detta i smeten. 4. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten. 5. Häll smeten i en rund form, gärna med löstagbar botten. 6. Smula digestivekex på toppen (kan uteslutas). 7. Frys i ca 4 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 1 april 2008

    MUMS!! Supergott, kommer hamna på vårt efterrättsbord fler gånger. Men jag kommer nöja mig med 2 dubbeldaim, det blev lite för mycket choklad!

  • Judith 5 februari 2009

    Jag gjorde denhär för ett tag sedan, hela familjen älskade den! Ska helt klart göra den igen nångång. Mums! :P

  • jessjo 23 september 2010

    Detta blev verkligen en hit här hemma, och alla gäster ville ta om :) Supergod och lätt att göra! Rekommenderas verkligen!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.