Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri Frosting

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Att fixa en frosting till cupcakes utan florsocker kan vara en utmaning! Men jag har kommit på ett alternativ!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, philadelphiaost, lättströ tillsammans med t.ex blåbär eller hallon (beroende på vilken färg du vill ha)
  2. Blanda gelatinet i 1 msk vatten i ett glas och låt svälla. Blanda ner lite av den varma gräddblandningen i gelatinet för att lösa upp gelatinmassan. Rör sedan ihop alltihopa i kastrullen!
  3. Denna "pannacotta-frosting" häller du sedan över dina cupcakes och ställer in dem i kylen i minst en halvtimme!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.