Vispgrädde med mjöl recept

Laddar...
Din sökning gav 5537 träffar
Kycklinggryta med kokosmjölk, swe..

En helt fantastiskt god kycklinggryta där marinaden gör allt! Riset är färgat grönt av ingen mindre än sonen. Han tyckte vi skulle äta ris som var grönt som Hulken! Perfekt mat att förbereda dagen inn..Mjölkchokladkola

...se till att du får några kolor - innan du bjuder kolan i lagom stora bitar - de är försvinnande goda :-)


Mjölkchokladmousse

Krämig, len och fyllig mjölkchokladmousse som nästan är beroendeframkallande. Denna hade vi ofta på nyårsafton när jag bodde hemma hos mina föräldrar. Ibland använder jag den som fyllning till chok..Varm mjölkchoklad med kardemumma,..

Eftersom jag inte är så där jätteförtjust av mörk choklad, som ju oftast är i varm choklad (jag hittar enbart recept med mörk choklad) så testade jag mig fram med en egen varm choklad med mjölkchoklad..

Créme brûlée med mjölkchoklad

Denna underbara dessert fick jag lära mig att göra under min praktik på Göteborgsoperan för ett par år sedan. Det är en fantastisk rätt som måste prövas! Lovar att ingen kommer bli besviken!


Mjölkchokladtryfflar rullade i ro..

Helt suveränt goda tryfflar där man först sätter tänderna i knapriga nötter med ett hårt skal av choklad, för att till slut mötas av ett mjukt innandöme. Av Mia Öhrn ur "Julens Godsaker".
Chokladkaka med mjölkchokladtryff..

Jättelätt chokladkaka som blir härligt seg. Läcker mjölkchokladtryffel och några fräscha jordgubbar och du blir kung på festen. Så himla lätt att göra men så lyxigt god.