Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vispgröt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Så gott till efterrätt eller på sommaren med kall mjölk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda saften med vattnet och koka upp. Häll i mannagrynen och låt koka 5-10 minuter. Häll över gröten i en vispskål och vispa kraftigt i 20-30 minuter. Häll upp gröten i en skål och strö över lite socker så det inte bildas skinn på gröten. Äts med socker och kall mjölk. God varm som kall!
  2. Går att laga på vilken saft man vill eller på sylt men har man sylt så tillsätt lite mera vatten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MEJA 7 mars 2008

    FÖR MIG ÄR DET KLAPPGRÖT. Måste berätta ,jag hade fått en assistent ,,så nu skulle jag fixa klappgröt åt min man å mig och till min lilla dotter på ca 3-4år. [Jag åt det när jag var liten,tyckte mycket om det]Då ska jag laga till dubbel sats för alla vi tycker nog om det. men ack,min man åt några skedar tyckte inte alls om det, även min dotter halvgrinade å sa MÅSTE JAG ÄTA DET HÄR. HÄDAN EFTER FÅR JAG ÄTA DET HEMMA HOS MIN 80ÅRIGA MOR..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.