Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chocklad och glasstårta med jordgubbar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 7 timmar
Skriv ut

En riktigt ljuvlig och annorlunda dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden hårt. Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda i ett ägg i taget i chokladen när den har smält, vispa hårt. Mixa jorgubbarna med hälften av grädden. Blanda i cointreau med chokladen o äggen. Häll i florsockret med jordgubbarna. Häll över smeten i en from med avtagbar botten och ställ in i frysen i ca 6 timmar. Granera tårtan med citronmeliss och riven vit choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.