Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladcheesecake

 
Skriv ut

Supergod cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader. Smula kexen i en bunke och häll på smält smör och blanda ihop.Packa smulorna till en botten i en 24 cm form med löstagbar botten Grädda botten i ca 10 min. Ta ut den ur ugnen och sänk värmen till 150 grader
  2. Bryt sönder och smält den vita chokladen över vattenbad. Vispa samman Philadelphia-osten, Kesellan och socker. Rör ner chokladen och äggen.
  3. Häll smeten i formen och grädda i 30 min. Den ska inte få färg. Ta ut den och låt den svalna.
  4. Vispa crème fraîchen "fluffig" med frön från en vaniljstång och fördela ovanpå pajen och dekorera med det som önskas.
  5. Nu är den klar att serveras. Njut :-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.