- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Jag har valt att lägga i lite lime, för just vit choklad fungerar på otroligt bra med just lime.
Instruktioner
- Botten:
Smula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel).
Smältsöret och lägg sedan i kexen.
Riv i skalet från en lime och saften av en halv lime.
Lägg ut jämt i en form.
- Fyllning:
Riv chokladen i en bunke.
Tillsätt de andra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll smeten jämnt över formen med digestivebottnen. Ställ i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 min.
- Sås:
Mixa allt med en mixerstav tills marmeladen/sylten får en mer rinnig konsistens.
Publicerat den
11 februari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad är "Kesella?"