Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladcheesecake med jordgubbsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jag har valt att lägga i lite lime, för just vit choklad fungerar på otroligt bra med just lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Smula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel). Smältsöret och lägg sedan i kexen. Riv i skalet från en lime och saften av en halv lime. Lägg ut jämt i en form.
  2. Fyllning: Riv chokladen i en bunke. Tillsätt de andra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll smeten jämnt över formen med digestivebottnen. Ställ i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 min.
  3. Sås: Mixa allt med en mixerstav tills marmeladen/sylten får en mer rinnig konsistens.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Magda1997 9 januari 2016

    Vad är "Kesella?"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.