X

Vit chokladchessecake

En chessecake med chokladfyllning och en topping av bär.

Betyg (6 röster)
Antal personer
8-10
Vit chokladchessecake

Gör så här

Ugn: 175°/150°

Krossa kexen, gärna i matberedare och blanda med smält smör.
Tryck ut i en rund form med löstagbar botten och grädda i 175° i 10 minuter.

Smält chokladen i vattenbad.
Rör Philadelphiaosten mjuk och smidig tillsammans med sockret.

Blanda i créme fraiche och majsstärkelse och rör till en smet.
Rör i äggen och till sist chokladen.
Häll smeten i formen och grädda i 150° i 30 minuter.
Låt kakan svalna.

Blanda créme fraiche med vaniljsocker och bred över kakan.
Garnera med jordgubbar, physalis och blåbär.

Lycka till! Njut!

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Digestivekex, Smör, Vit choklad, Philadelphiaost, Strösocker, Crème fraiche lätt, Maizena majsstärkelse, Ägg, Crème fraiche, Vaniljsocker, Jordgubbar, Physalis, Blåbär
Visningar:
3818
Sparat:
242

LIKNANDE RECEPT

Chokladchesseca
av Bodil56
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.