Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladkola

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Riktigt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj 8x18 cm fyrkantig form.
  2. Lägg socker, smör och mjölk i en stor kastrull. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur kärnorna i kastrullen. Lägg i stången.
  3. Koka upp på medelvärme under konstant rörande med en träsked. Sänk värmen och låt sjuda i ca 5 min. Dra kastrullen från plattan och ta upp stången. Tillsätt den vita chokladen och rör tills det har smält och blandningen är jämn. Rör ner pistaschmandel och häll blandningen i formen.
  4. Ställ in i kylen minst 2 timmar eller tills det har stelnat, skär i små bitar.
  5. Håller 1 vecka i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.