Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med färska frukter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god mousse som man kan variera toppingen på: ananas, jordgubbar, hallon, blåbär, vinbär, melon m fl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i en bunke över varmt vatten,
  2. Vispa grädden men inte för hårt.
  3. Blanda ner chokladen i grädden och rör sedan ner äggulan och limeskalet.
  4. Häll upp blandningen i glas och ställ in i kylen ca 4 timmar.
  5. Vid servering. Ta ut moussen och dekorera med önskad frukt eller bär.
  6. Hoppas att det smakar gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.