Testade ännu en ny pannacotta, blev jättegott med päronsalsan till. Bailey´s mint hade jag inte hemma så jag tog Bailey´s orginal istället.
Instruktioner
- Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten, ca 5 minuter. Koka upp grädde och socker.
- Hacka chokladen och lägg i en skål. Slå den varma grädden över och rör tills chokladen löst sig.
- Ta upp gelatinet och tillsätt det under försiktig omrörning. Tillsätt likören.
- Häll upp i små glas eller portionsformar. Fyll dem endast till 2/3.
- Dela och kärna ur päronet. Skala och skär i små tärningar. Blanda med lime, honung och mynta i en skål.
- Låt stå svalt till serveringen. Lägg salsan ovanpå pannacottan och servera!
- Tips!
Jag använde Lindt´s vita choklad, jättegod är den. En del vita choklader smakar inte bra, men denna är klart godkänd.
Publicerat den
21 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar