Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta med passionsfrukt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Trevlig efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
  2. Koka under tiden upp grädde med socker, tag av kastrullen från plattan och smält ner chokladen.
  3. Ta upp gelatinbladen och krama ur vätskan, smält ner även dem i chokladgrädden. Låt det svalna.
  4. Rör sedan ner matlagningsyoghurten och häll upp smeten i glas eller formar och ställ i kylen i minst 2 timmar för att stelna.
  5. Vid servering använd en halv passionsfrukt/form att toppa med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.