Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit kladdkaka med kokos

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och kladdig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och salt i en bunke. Smält chokladen i en skål och rör försiktigt ner det smälta smöret och äggen.
  3. Vänd ner chokladsmeten i mjölblandningen och blanda. Häll smeten i smord springform (ca 24 cm) och häll över kokos.
  4. Grädda i ca 10-13 minuter och låt den gärna stå i kylen några timmar för att bli extra kladdig.
  5. Servera med t.ex. grädde eller rårörda bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.