Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit salladssås

(1 kommentar)  
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En jättelätt sås att ha till grönsallad och även går att blanda med brunsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Allt är beräknat med ett hum. Du ska blanda majonäsen och filen så att det blir en sås, ej så mycket majonäs dock. Ha sen i alla kryddor till valfri smak. Ha till sist i löken och rör om. Håller sig ca 1 månad i en burk i kylskåpet.
  2. Recept taget från en restaurang jag jobbade på och där gjorde vi i 10-liters hinkar därav svårt att veta exakt hur mcyket av varje man ska ha.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • patlican 20 maj 2009

    Tack för receptet. Det här var den dressing jag länge letat efter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.