Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vita kladdkaksrutor med jordgubbstosca

(1 kommentar)  
Vita kladdkaksrutor med jordgubbstosca Vita kladdkaksrutor med jordgubbstosca Vita kladdkaksrutor med jordgubbstosca
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabb kaka med mycket gott i

Ingredienser

Instruktioner

  1. Toscan: Smält smöret i en kastrull. Blanda i grädde och mixade jordgubbar, eller mixa med stavmixer efteråt ( smidigast ) Häll i sirap och socker och låt det koka i 20 minuter Vispa i mjöl och hackad mandel, koka på svag värme i 5 minuter.
  2. Gör under tiden kakan:
  3. Vispa ihop ägg med farin, socker och sirap Smält smöret ihop med den vita chokladen och grädden Blanda mjöl, hackad mörk choklad och vaniljsocker Rör ihop allt och häll i en halvstor långpanna och grädda i ca 5 minuter, 200 grader
  4. Häll på toscan och grädda ytterligare 5 min. Smält 50 g choklad och bred på. Skär i 30 rutor, förvara i kyl eller frys

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AHM123 9 juli 2009

    hur varm skall ugnen vara till jordgubbskakan???????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.