- Serverar: 10-12 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En grymt god cheesecake, som går hem hos alla
Instruktioner
- Smält chokladen i ett vattenbad.
- Blanda under tiden vispgrädden och vaniljsockret i en bunke.
- Vänd ner chokladen.
- Blanda äggulorna och sockret i en ny bunke, tillsätt philadelphiaosten.
- Vispa äggvitorna till en fast smet (som maränger)
- Rör ner grädden och äggvitorna tillsammans med äggulorna.
- Krossa digestive kexen, smält smöret och blanda ihop det med kexkrossen.
- Fördela kexsmeten i en form med löstagbara kanter och häll sedan ut smeten i formen.
- Ställ i frysen i ca. 2h
- Servera gärna med färska jordgubbar eller andra sommarbär
Publicerat den
31 maj 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den var jättegod;D I vår familj gillar vi inte vit choklad, så jag tog mörk choklad 70%och det var bara så gott¨! Högsta betyg!
Glömde rösta...