Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitchocklad Cheesecake

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En grymt god cheesecake, som går hem hos alla

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i ett vattenbad.
  2. Blanda under tiden vispgrädden och vaniljsockret i en bunke.
  3. Vänd ner chokladen.
  4. Blanda äggulorna och sockret i en ny bunke, tillsätt philadelphiaosten.
  5. Vispa äggvitorna till en fast smet (som maränger)
  6. Rör ner grädden och äggvitorna tillsammans med äggulorna.
  7. Krossa digestive kexen, smält smöret och blanda ihop det med kexkrossen.
  8. Fördela kexsmeten i en form med löstagbara kanter och häll sedan ut smeten i formen.
  9. Ställ i frysen i ca. 2h
  10. Servera gärna med färska jordgubbar eller andra sommarbär

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kladdkakan95 15 juni 2010

    Den var jättegod;D I vår familj gillar vi inte vit choklad, så jag tog mörk choklad 70%och det var bara så gott¨! Högsta betyg!

  • Kladdkakan95 15 juni 2010

    Glömde rösta...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.