Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vitchoklad bräck med russin & nötter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott super enkelt choklad godis med havrefras,nötter,russin & pumpakärnor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. bred ut rostade pumpakärnor,russin,nötter & havrefras i en långpanna med bakplåtspapper i botten. smält chokladen & bred ut den över låt stelna och bryt i bitar. förvaras svalt.
  2. du kan givetvis justera nötter & russin mängder som du vill ha de. eller byta ut mot mandel,hasselnötter eller valnötter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lenajeanette 12 april 2008

    Detta är bara sååå gott höll på att ät ihjäl mig av detta i julas.

  • ida85 9 december 2008

    verkar jätte smarrigt! förutom att man ej gillar russin, men dem kan man ju uteslutas ! (:

  • frucaos 16 december 2010

    Äsch - gick inte alls bra - fick lite vatten i chokladen ... otäck, grynig massa. Men jag blandade i lite grädde och gjorde mitt bästa för att röra ihop alltihop ändå. Synd på en massa choklad om inte annat. Ser hemskt ut - smakar gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.