Jag gillar pannacotta och jag gillar passionsfrukt, detta var gudomligt gott.......rekommenderas varmt.
Instruktioner
- Börja med pannacottan:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka sönder chokladen.
- Koka upp grädden och vaniljen, vispa ner gelatinet och sedan chokladen, rör om till chokladen har smält.
- Låt svalna något , häll sedan upp i portionsskålar, Ställ svalt i minst 2-3 timmar.
- Passiongelé:
Lägg gelatinbladet i kallt vatten.
- Dela och gröp ur passionsfrukterna i en panna, tillsätt vatten och socker, låt koka upp. Sila bort kärnorna och vispa sedan ned gelatinet. Låt svalna.
- Här skar jag jordgubbar i skivor och lade på den kalla pannacottan och sedan fördelade jag gelén över jordgubbarna. Låt stå kallt tills gelén har tagit ihop.
- Ät och njut.
Publicerat den
5 maj 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Första pannacottan jag gjort. Denna kommer jag verkligen att göra om. Supergod!