Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitello tonnato på fläskfilé

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Ska egentligen vara kalvfilé som mamnet vitello säger med här har vi lagat med fläskfilé som passar lika bra till den goda tonfiskröran.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Bryn fläskfilén i olivoljan. Salta 1 tsk och peppra 2 krm. Lägg den på ett ugnsäkert fat och stek mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills innertemperaturen är 68 grader. Låt kallna.
  2. Kör tonfisk, majonnäs och vitlök i en matberedare. Smaka av med 1 krm salt och 1 krm peppar.
  3. Skär upp fläskfilén i puckar och garnera med tornfiskcréme, kapris och inlagd paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.