Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kåldolmar mango chutney med crème fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda kåldolmar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud kålen i rikligt med vatten tills den mjuknar.
  2. Fräs löken och färsen i smöret blanda i resten av ingredienserna och smaka av. Rulla in några matskedar färs i kålbladen till dolmar och lägg i smörad form ringla över sweetchilisåsen.
  3. Koka korngrynen i vattnet ca 10 minuter eller tills en mjuknar. Klyfta och kärna ur tomaterna skär löken i tunna båtar och gurkan i bitar. Blanda samman allt och smaka av med salt och peppar.
  4. Grädda dolmarna i ugnen ca 10- 15 minuter i 200 grader eller tills de fått fin färg rör ihop såsen och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 28 januari 2011

    Jättegott!!! Precis till min smak! Kryddig med medelhavskaraktär. (jag kokade kornkryn 30 min enl.paketet. Det blev mjuk och klibbig, bättre att äta med kaffel, annars jag gjorde enl.receptet) Klar 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.