Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svarta lådan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som sagt är jag tokig i kål. Denna är väldigt god och full av smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färs och lök, stek purjo och vitkål. Blanda ihop i en gryta. Blanda i farin, japansk soja, balsamvinäger, spansk peppar och hackad vitlök. Låt puttra i 10 min.
  2. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dolores 23 april 2012

    Vill bara säga............Alla bara älskar den !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.