Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklingsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god asiatisk kycklingsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Lägg dem i en skål och blanda med fisksås, olja och finstrimlat citrongräs. Låt stå medan du gör resten av salladen.
  2. Strimla vitkålen mycket tunt och lägg i en skål. Strimla selleristjälkar och morot och blanda ner det.
  3. Rör samman olja, fisksås, socker, limeskal, limesaft, vatten och peppar. Rör om tills sockret löst sig. Blanda ner i salladen.
  4. Hetta upp en stekpanna eller wok. Stek kycklingbitarna med citrongräs på medelvärme ca 5 min till alla bitar är genomstekta. Blanda ner i salladen och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lapp 21 juli 2014

    Bjöd mina medlemmar i bokklubben på denna rätt en lunch. Smakrik,enkel att göra och toppenbetyg från alla mina gäster.En focaccia serverades till och gjorde inte salladen sämre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.