Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Steppsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God sallad till mat eller som fyllnig i mackor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint. Skala moroten och riv den fint. Skala och hacka äpplet i små bitar. Rör samman crème fraichen, majonnäsen,pepparroten och kryddorna.
  2. Smaka av.
  3. Blanda det med det rivna och hackade.

Kommentarer (1)

  • gottgris 1 februari 2010

    saftigt o gott, jag tog salladskål i stället för vitkål. Kommer att göras fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.