Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasallad med morötter, paprika och purjolök

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det här en kålsallad som går lika bra till pizza som annan mat. Det tar ca 5-10 minuter att göra i ordning salladen och det brukar vara en rykande åtgång på den. Den är väldigt mättande och perfekt när man inte orkar äta något tyngre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort de fulaste bladen på vitkålen innan du börjar skiva den tunt . Slaka kålen genommatt koka så mycket vatten att det täcker den skivade kålen. Häll det kokande vattnet över kålen och låt det dra någon minut. Sila bort vattnet och skölj kålen i kallt vatten. Skiva och hacka paprikan och rör ner det i vitkålen
  2. Dressing: Blanda ihop alla ingredienserna och häll det över vitkål- och paprika blandningen. Krydda mer om det behövs. Låt sallade stå och dra minst 2-3 timmar, gärna 1 dygn innan serveringen...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.