Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god vegetariskt mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlök, tärna morötter, potatisen och fetaosten.
  2. Riv ingefära, strimla vitkålen och hacka spenaten. Fräs vitlöken i olivoljan tillsätt morötterna, potatisen, vitkålen och ingefäran. De ska inte få färg.
  3. Häll på vatten tills det täcker grönsakerna och låt koka upp.Sänk värmen och småkoka tlls grönsakerna mjuknat.
  4. Tillsät spenat, senap, yoghurt, salt och peppar. Reda av med maizena. Servera med ris. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anvandarnamn 23 augusti 2011

    Det blev väldigt smaklöst och tråkigt. Tyvärr. Känns som det fattas massa kryddor eller att samtliga bör dras upp. Dessutom stod det inte vad man skulle göra med fetaosten. :-/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.