Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med sötpotatismos och vitkålssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfiléerna i en kastrull och häll på vatten så att det precis täcker. Salta lite. Koka upp och stäng sedan av plattan. Lägg på locket och låt stå i 10-15 minuter.
  2. Skala sötpotatisen och skär i mindre bitar. Koka tills den är mjuk. Häll av vattnet och mixa med en mixerstav. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft. Blanda ner crème fraiche.
  3. Skär vitkålen tunt och lägg i en skål. Häll på olja och vinäger, smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.