Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålssallad med äpple, morot och solrosfrön

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan med fördel även användas som pizzasallad.

Ingredienser

Instruktioner

Finriv ett av äpplena och blanda med vinäger, olja, honung, solrosfrön och basilika. Låt denna blandning dra i 30 -60 minuter. Finstrimla eller grovriv vitkålen, grovriv äpplena och morötterna. Blanda ner i dressingen. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nette-pette 20 mars 2010

    Mycket god sallad, den enda variant sonen vill ha numera...Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.