Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Hacka eller strimla kålen så fint som det bara går (fungerar bäst i en matberedare) Bryn kålen i stekpanna. Salta och peppra, blanda om. Tillsätt sirap, blanda igen och låt det fortsätta puttra.
  3. Bryn köttfärs i stekpanna med lite salt och vitpeppar.
  4. Rör ihop vitkålen med köttfärsen. Lägg blandningen i en folieform eller annan ugnsäker form.
  5. tillsätt lite vatten med utrörd köttbuljong.
  6. Precis innan det är dags att sätta in i ugn, strössla lite ströbröd ovan.
  7. sätt in i ugnen. låt stå i ca. 30 minuter.. klart.
  8. servera med potatis och lingon. -går även bra med både ris och pasta..

Kommentarer (1)

  • mat-ilda 21 januari 2011

    Jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.