Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålssallad med senapsfrödressing

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräch variant av coleslaw utan majonnäs som blir ännu godare dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kålen och spansk peppar tunt. Skär morötterna i tunna stavar. Blötlägg grönsakerna i isvatten 1 timme.
  2. Koka ingredienserna till dressingen i en liten kastrull, 1 min, till en sirap, kyl sedan snabbt. Tillsätt grönsakerna väl. Kyl i ca 30 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • svandisros 28 oktober 2009

    Mycket god sallad som jag säkerligen kommer göra flera gånger! Jag skippade rödkålen men den ska jag ta med till nästa gång :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.