Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsstuvning med stekt fläsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar även med köttbullar till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla vitkålshuvudet. Koka strimlorna i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.
  2. Mät upp 1-2 dl av kokvattnet och häll i kastrull. Rör ner crème fraichen. Koka upp.
  3. Rör ner vitkålen. Smaka av med svartpeppar och salt. Häll i persiljan.
  4. Servera vitkålen med stekta skivor rimmat fläsk. En grov brödskiva är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.