Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vitlöks-toppad sparris

 
  • Serverar: 1-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Härligt enkel o fräsch förrätt som går att fixa med enkla medel Jag gillar Lidl´s burksparris den vita långa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bottna förrättstallrik med vacker garnering sallad Lägg på en knippe sparrisar liksom längs med inte kors o tvärs gör en röra av gräddfil o kross vitlök, smaka av med salt o peppar (tänk på att kaviar är salt) lägg en klick gräddfilsröra på sparrisen toppa med svart kaviar
  2. garnera gärna med liten körsbärstomat, etc efter smak o vad du har hemma
  3. servera till en bit gott bröd eller klassisk rostad trekant

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.