Vitlöks och spenat fylld kycklingfilé med kantarell, champinjon och spenatsås

Otroligt gott.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kyckling, kantarell
Betyg (11 röster)
Antal personer
4 st
Vitlöks och spenat fylld kycklingfilé med kantarell, champinjon och spenatsås

Ingredienser

4 kycklingfiléer
100 g Crème Bonjour Extra vitlöksost
100 g babyspenat
2½ dl matlagningsgrädde
100 g champinjoner
50 g kantareller
1 röd lök

Kryddor i valfri mängd, upp till egen smak:
Paprikapulver
Chili
Citronpeppar

4 portioner ris

Gör så här

Skär fickor i kycklingfiléerna som du fyller med några blad spenat och ca 2 tsk av vitlöksosten. Bind ihop filéerna med tandpetare eller silikon-steksnören och stek dem runt om i ca 10 min. Stek under tiden även de kvartade champinjonerna och kantarellerna och den hackade rödlöken i en annan stekpanna.

Koka ris.

Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt. Kontrollera att kycklingen är färdig!

Precis innan servering strimla baby spenaten och strö över grytan och låt den sloka ner i grytan.

Servera med riset.
Visningar:
21534
Sparat:
968

LIKNANDE RECEPT

Kycklingfilé recept
Bacon- och ostg..
av Cayene
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader