Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerat vitlöksbröd

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt att fixa till exempel när man får oväntat besök. Även gott som kvällssnack eller som ett tillbehör till grillkvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva baguetten lite på snedden i tio skivor Bre på 1 msk aioli, och lägg på en skiva ost på varje brödskiva. Krydda med lite örtsalt, pepparmix och torkad/färsk persilja,.
  2. Grädda i förvärmd ugn (225 grader) i ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Monika46 13 mars 2009

    Supergoda! Tack för ett toppenrecept! Dessa kommer jag att göra många gånger. Mvh Monika

  • Gul13 28 juni 2010

    Tack för ett supergott recept. Dessa stod på midsommarbordets grillbord och blev verkligen en succe i all sin enkelhet. En 5:a från oss.

  • dagmar07 15 augusti 2011

    Vidunderligt gott! Kommer jag att göra många gånger!

  • Kakan1986 27 december 2012

    Vilken ost har du använt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.