Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskräftor i avokado

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade receptet i mina gömmor på en handskriven lapp, har smakat med kräftor, i morse testade jag med räkor för att få en bild, går också bra men det är godare med kräftstjärtar. En jättegod och piffig entrérätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kräftstjärtarna rinna av väl. Pressa vitlöken och blanda med majonnäsen. Dela och gröp ur avokadorna, spara skalen. Skär fruktköttet i mindre bitar.
  2. Blanda avokadon med majonnäsen och smaka av med salt och peppar, vänd ner kräftstjärtarna. Låt röran stå kallt ett tag och gotta till sig. Fördela kräftröran i de urgröpta avokadoskalen. Garnera med lime och dill.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • rigmormaria 14 maj 2009

    skall prova till helgen. mvh Rigmor

  • SpeedyGonzales 15 maj 2009

    MUMS!! - extremt gott!!

  • Heisjo 30 augusti 2009

    Detta var underbart gott!! Serveras med smörstekta formbrödsbitar:-) Rekommenderas varmt!

  • catarina68 6 juni 2010

    Jättegott! Mina gäster blev lyriska! Och så enkelt sen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.