Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskyckling i ugn

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Super god och lätt middag, sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Pressa ner vitlöksklyftorna i cremé fraichen och rör om. Lägg kycklingen i en ugnsform, salta och peppar kycklingen.
  3. Häll över vitlöksröran över kycklingen, slå sedan på grädden. Låt den sedan stå i ugnen i ca 30 minuter.
  4. Strö sedan över osten på kycklingen, låt den sedan stå sedan tills den har fått en gyllenbrun färg.
  5. Du kan även skiva två tomater och lägga ovan på kycklingen. Jättegott!

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • kristofer 25 juli 2009

    detta var mycket uppskattat av hela vår familj.men vi delade kycklingbrösten till mindre bitar. kommer finnas på vårat bord flera gånger

  • Starrarpskan 29 juli 2009

    Helt klart godkänt!

  • aylin03 9 augusti 2009

    supergott...

  • Gul13 29 september 2009

    Tack för ett gott recept. Nästa gång tar jag dock med någon grönsak (paprika, broccoli eller liknande).

  • Niloin 10 oktober 2009

    Ganska mäktig men mycket god!

  • gersgarden 18 november 2009

    Mäktigt så det räckte till mat dagen efter också. Jättegott och enkelt!

  • bernhardsson81 11 oktober 2010

    Jag tyckte den va smaklös trots så många vitlöksklyftor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.