Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksostfyllda kycklingfiléer i kalvfondsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God festmåltid som är lätt / snabb att laga och går att alternera efter tycke och smak

Ingredienser

Instruktioner

Skär en fåra i filéerna och fyll med ost. Linda runt baconskivor och fäst med tandpetare. Fräs filéerna tills de fått fin färg peppra lite och lägg sedan över de i en traktörspanna eller stor djup stekpanna. Häll i vinet i stekpannan utan att diskat den emellan. Häll sedan även i kalvfond Lägg i filéerna och låt puttra ca 10 minuter tills filéerna är genomlagade. Servera med en god sallad och potatiskroketter, ris eller pasta. Såsen går att frysa om det blir över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Johanna1110 20 augusti 2011

    !? Vispar du i grädden sist, eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.