Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksribbs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttet blir väldigt saftigt och smakfullt...bra buffémat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka revbenen på längden och lägg dem i en kastrull, slå över vatten och låt koka upp.
  2. Skumma väl och låt sjuda i ca 30 minuter, spola därefter revbenen kalla och skär dem till fina bitar.
  3. Diska ur grytan, lägg i resten av ingredienserna och låt koka upp. Lägg därefter i revbenen och fyll upp med vatten tills det nätt och jämnt täcker. Låt allt sjuda i ca 15 minuter.
  4. Servera revbenen med en god sallad, ris och t.ex. BBQ sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.