Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza med sojafärs, vitlökssås och Raw-coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb vegetarisk pizza med goda tillbehör som vitlökssås och en fräsch Raw-coleslaw.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vitlökssås: Häll ner sojagrädden i en skål. Pressa ner vitlöksklyftan och rör ner 1 msk olja, vitvinsvinäger, salt och peppar. Ställ in i kylen så länge.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna tillsammans med grönsaksbuljong, oregano, spiskummin, paprikapulver, salt och peppar. Vänd ner sojafärsen och låt steka i några minuter. Skala och skiva rödlökarna och halvera körsbärstomaterna.
  4. Lägg ut tortillabröden på två stycken bakplåtspappersklädda plåtar. Bred ut pizzasås på varje pizza. Toppa med sojafärs, rödlök och körsbärstomater. Grädda pizzorna i ca 5 minuter. Håll koll, de bränns lätt!
  5. Coleslaw: Kärna ur avokadorna och dela i mindre bitar. Mixa sönder med en stavmixer eller mosa med en gaffel. Blanda med olja, örtsalt och peppar. Strimla vitkål och morot fint. Blanda ner i avokadoröran.
  6. Servera pizzorna med vitlökssås och raw coleslaw.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.