Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksdoftande morotssallad

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag jobbar som kock på ett dagis och där vill man ha min morotssallad till de mesta. Passar till de mesta. När man provat salladen till köttfärsås och spaghetti - är man fast. Håll till godo!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser. Helst med händerna, så man kan krama salladen hårt. Då frigörs smakerna bättre.
  2. Ha i vinägrett, lite i taget., till önskad smak.
  3. Låt stå i rumstemperatur en halvtimme innan servering.
  4. Dagen efter är salladen ännu godare.
  5. Passar till de mesta. Supergott!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • lena4 21 februari 2010

    Jättegott. Kommer jag att göra fler gånger. Betyget blir en femma från mig.

  • cittaprazama 24 april 2010

    Tack för ett toppenrecept. Ett nytt och bra sätt att få sonen att äta sina grönsaker utan sura miner =)

  • susie_q 18 augusti 2010

    hej undrar bara hur länge den håller sig? mvh susieq

  • sofiapersson 3 september 2010

    Susie_q - Jag brukar göra en rejäl sats varje måndag där jag jobbar. Vi äter den ända fram till fredag. Mvh // Soffan.

  • The_mama97mia 6 oktober 2011

    mmm, gott, men jag saknar salt! Tyckte det blev för sött enl receptet. men bra grund. Tack!

  • 7201 20 juli 2012

    JA DETTA KAN JAG VERKLIGEN REKOMENDERA.....JAG SOM INTE ÄR NGN SALLADSÄLSKARE MEN NU FÅR JAG I MIG NYTTIGHETERNA. BARA DOFTEN NÄR MAN ÖPPNAR KYLEN !!! 5 AV 5 MÖJLIGA BLIR BETYGET. TACK FÖR ETT SUUUUPERGOTT RECEPT.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.