Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksfrallor à la Rethymnon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Blev bjudna på dessa frallor på en restaurang i Rethymnon på Kreta. De är ljuvliga förföriska och underbart goda. Man kan inte sluta äta dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela bullarna i halvor. Pressa ner vitlöken i olivoljan och rör om. Pensla vitlöksoljan över snittytan på bullarna och strö på lite krossad oregano.
  2. Sätt in bullhalvorna i 225 gr ugn tills de fått lite färg.
  3. Passar som förrätt eller som bröd till maten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.